NZ 20-11-11

20 november 2011

Na een nachtje gesnurk van Jan zijn we vanmorgen opgestaan en hebben relaxed ontbeten. Daarna kwamen twee vrienden, Ietje en Ron, langs die hadden de kano's geleend van Margrit en Rolf en vertelde over de mooie grotten, waar ze doorheen voeren in het het midden van de baai. Dat ga ik dus ook één dezer dagen doen. Daarnaast is Ron ook een duiker en hij heeft me alle mooie plekken aangewezen op de kaart om te snorkelen en of te duiken. Hij heeft ons ook uitgenodigd een keer met zijn boot de zee op te gaan dan kunnen wij duiken en de andere kunnen gaan vissen. Yes dat wordt helemaal te gek dus. Verder hebben we de route die we met de camper zullen gaan afleggen een beetje doorgenomen, zodat we alle hotspots kunnen zien.

Daarna zijn we met de nieuwe Mitsubishi op pad gegaan naar een vriend van Margriet en Rolf. Hij is een kunstenaar en woont in Amberly en woont in een oude mergelmijn. Een fantastische plek waar Raymond en zijn gezin woont. Midden in de heuvels van Amberly. We hebben een rondeleiding gekregen en wat hij allemaal kan met staal, RVS, lepels en pannen is echt amazing. Iris en Natascha kijk maar eens naar het paard wat hij gemaakt heeft echt prachtig.

We gaan straks eten in het restaurant waar Sigourney werkt dus we zullen zien wat we daar gaan krijgen.

Dank voor al jullie leuke reacties, leuk om alles te lezen.

1. ouders:
    20 november 2011
    Wat geweldig voor jullie dat je zo kunt genieten van al dat moois.
    Nog mooier is het feit dat je op deze manier (reislog) ons en iedereen mee kan laten genieten. Het is alsof je er zelf bij bent. Je omschrijft alles op zo'n natuurlijke manier, dat wij er ook plezier aan beleven.
    Zo genieten we met z'n allen.
    Jij ook bedankt voor alle mooie woorden.
    gr. van ons
  2. kirsten:
    20 november 2011
    hoi pap en de andere !!!!

nu jullie al de camper route hebben uitgestippeld. Kunnen jullie al bijna aan de opdrachten beginnen.

We zijn al klaar met behangen we gaan straks schoon maken en dinsdag gaat mama ook naar de ikea dus dan word mijn kamer nog mooier dan dat hij nu is. Dus hier is het ik hoop daar ook en maak er verder iets leuks van!!!

xxxies britt
  3. kirsten:
    20 november 2011
    Ik heb wel door dat je genoeg vrienden maakt om nog een keer terug te komen naar NZ!!
    xxx
  4. Manon:
    20 november 2011
    Wat een gevoel van vrijheid zal het geven daar. Als je de foto's ziet krijg je accuut zin om in het vliegtuig te stappen, weg uit het mistige en drukke Nederland. We zijn heel benieuwd naar jullie verdere avonturen, m.n Frans wacht op je duikbelevenissen!
    Groetjes van iedereen hier.
  5. jikke:
    20 november 2011
    Geweldig , het is echt genieten.Jikke