New Zealand here we are.....
19 november 2011
We hebben in Singapore ons eens begeven in de onderstad. Ik noem het zo, want onder Singapore is eigenlijk nog een extra stad te vinden van soms wel meer dan 10 verdiepingen. Gigantische ondergrondse shoppingmalls en eettentjes zover je maar kijken kan. Allemaal onder het genot van airco, want bovengronds is het niet uit te houden. Echt verbazingwekkend hoe de mensen in Singpore eigenlijk eten, werken, leren, eigenlijk hun hele bestaan onder de grond hebben. Ik liep met Henk een winkelcentrum in en opeens bleken we langs leslokalen te lopen. Oftewel in de mall zat gewoon een school, waarbij de leerlingen gebruik maakten van alle faciliteiten van de mall. Dus de Starbucks zat vol met studenten. Ik heb met Henk samen nog even een overheerlijke ice coffee toffee gescoord en toen moesten we rond 3 uur ons hotel uit. Daarna vertrokken met een luxe Singaporebusje, met glitters op het stuur. En een iets te glimmende skaibinnenkant naar het vliegveld. Om daar vervolgens om 17.00 u in te checken en om 19.45 te vertrekken. Singapore airlines is echt top we werden weer netjes ontvangen en onder het genot van een drankje vlogen we weg. Ik zag op de gps dat we er ongeveer 9 uur over zouden vliegen. Toen viel ik slaap, werd wakker en zag dat we nog 5 uur te gaan hadden. Dat was niet verkeerd ik had ongeveer 4 uur geslapen. Heerlijk. Toen ik wakker werd was het al helemaal donker in het vliegtuig en de luiken zaten dicht. Toen ik het luikje openschoof wist ik niet wat ik zag. Een prachtige lichtshow in de wolken. Oftwel het onweerde rondom het vliegtuig en wij vlogen gelukkig op een hoogte van 11 km dus ik keek er bovenop en we zaten er dus niet middenin. WAUW dat was echt kicken zo mooi.
OOh ik stop even met tikken, want ik wordt op het terras verwacht buiten........ ik zit inmiddels in het zonnetje in Cassbay en ga dus even een biertje drinken. De rest volgt later.
harold:19 november 2011wat een biertje drinken op het terras. hier zijn we net klaar met de autoruiten ijsvrij maken.